Despre noi

Avem deosebita placere ca, in cateva randuri, sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentadu-va activitatea si produsele promovate.

Societatea Sunrise Central a fost infiintata in anul 2008 ca societate cu raspundere limitata, devenind reprezentantul oficial al grupului multinational Lombardini – KOHLER, precum si distribuitorul oficial al producatorului italian de utilaje profesionale pentru incalzire, curatenie si dezumidificare Biemmedue.

Avand drept scop promovarea pe piata a produselor de calitate, societatea noastra va oferta o gama variata de produse cum ar fi:

  • Lombardini si Kohler - motoare termice diesel si benzina
  • Biemmmedue - generatoare de aer cald, dezumidificatoare profesionale, masini de curatat cu presiune, aspiratoare profesionale si industriale
  • GenSet - grupuri de sudura si grupuri electrogene profesionale
  • Casorzo - ofera o gama variata de motocultoare, motosape si motocositori, capabile sa faca fata celor mai exigente conditii de lucru.
  • Ri.Ma - renumita in producerea componentelor pentru taiere, adaptabile la orice tip de masina agricola

Unde ne gasiti?

In dorinta de a deveni un partener de incredere si un reper in conduita comerciala, avem placerea de a va primi la sediul nostru de pe Str. Sucevei, Nr. 2 din Oradea, sau ne puteti contacta in scris, folosind sectiunea de contact sau telefonic la numarul afisat pe site.